Preuzmite aplikaciju digitalne turističke kartice Karlovačke županije

Mobilna aplikacija In medias res omogućuje gostima da prilikom konzumacije turističkih i ugostiteljskih usluga u Karlovačkoj županiji ostvare značajne uštede na smještaj, izletničke programe, restorane, ulaznice za muzeje i atrakcije, događanja i manifestacije kao i popuste na autohtone suvenire i proizvode lokalnih OPG-ova, odnosno dodatne pogodnosti koje mogu ostvariti samo kod naših partnera. Sustav pogodnosti je potpuno besplatan i koncipiran na način da što ga gost više koristi ostvaruje više ušteda i na taj način doživi sve čari Karlovačke županije. Gost dolaskom na željenu lokaciju ima mogućnost putem mobilne aplikacije ostvariti određene popuste i pogodnosti te dobiti uvid u dodatnu ponudu u okolini kod drugih pružatelja usluga. 

Otkrijte tajni svijet prirodnih fenomena, netaknutog krajolika, eno-gastronomije i skrivene turističke ponude u Karlovačkoj županiji u kojoj osim opuštanja se uz predivne rijeke u srcu Hrvatske i može doživjeti sasvim neka nova iskustva!

Kategorije

TOP PONUDa

smještaj

Izleti

Hrana

Muzeji

Manifestacije

Skenirajte qr kod i preuzmite aplikaciju

Sama kartica je dio implementacije naše Strategije turističkog razvoja Karlovačke županije gdje želimo produžiti boravak u našoj županiji. Jednako tako želimo promijeniti sezonalnost jer je ona vrlo karakteristična za našu županiju, kao što je to i na moru. Ipak su naši turisti vezani za ljetne mjesece to je ono što želimo promijeniti tako da njihov dolazak u županiji bude gotovo 365 dana u godini.