Kupom kroz Ozalj

Adresa: Gradsko kupalište Ozalj, Trška cesta 9A, Ozalj

U subotu, 25.7.2020. u Ozlju i Vrhovcu očekuju Vas adrenaliske aktivnosti podjeljene u nekoliko termina. U jutarnjim satima, od 9-13h možete sudjelovati u petom izdanju atraktivne utrke Ozalj & Vrhovac Trail 2020.

Tokom dana smo Vam pripremili čak 3 različite aktivnosti podijeljene kroz nekoliko termina; mogućnost najma popularnih SUP (stand-up-paddleboarding) dasaka za vožnju po Kupi, Spust po Kupi, te GRATIS vožnju električnim biciklima Grada Ozlja.

Više informacija

Novootvorena turistička agencija za ekološke izlete Misterion Riviera s veseljem Vas poziva da provedete vruću srpanjsku subotu Kupom kroz Ozalj.

Ukratko o agenciji

Misterion Riviera djeluje na principu društvenog poduzetništva i ujedinjava ponude Područja Kupa koje čine outdoor aktivnosti, izletišta i atrakcije te ih povezuje sa seljačkim domaćinstvima i ruralnim kućama za odmor. Područje na koje se baziramo jest Zelena oaza Hrvatske koju čini Karlovačka županija, Lika i Gorski kotar, te Bela krajina sa slovenske strane.

RASPORED DOGAĐANJA

Ozalj & Vrhovac Trail

U jutarnjim satima, od 9-13h očekuje Vas peto izdanje zanimljive utrke Ozalj & Vrhovac Trail. Utrka je putovanje kroz prekrasan krajolik Vrhovačkih brežuljaka isprepletenih vinogradima i šumovitim dijelom do Lović brda koji na samom vrhu ima prekrasan pogled na dolinu Kupe prema starom gradu Ozlja. Za natjecatelje su pripremljene duga, kratka i rekreativna stazu. One spremnije i iskusne trkače očekuje staza od 23.5 km, ostale trkače staza od 16 km, a za trkače rekreatiativce, planinare, hodače pripremljena je staza od 7.5 km. Staze će biti u potpunosti označene, na kritičnim mjestima biti će postavljeni volonteri ili će taj dio staze bit označen s dodatnim putokazima.

Organizator utrke je Sportsko društvo Vrhovac, prijaviti se možete putem ovog linka: https://www.stotinka.hr/hrv/dogadjaj/1217

Startnina:

  • prijava i uplata do 15. 7. 2020. – 100,00 HRK, nakon toga 150,00 HRK
  • nakon 15.7. moguće prijave i uplate bez mogućnosti dobivanja startnog paketa
  • prijave se zatvaraju u slučaju maksimalnog broja trkača
  • strani državljani plaćaju startninu na dan utrke

 

NOVO! Rent-a-SUP

Popularnost Stand-Up-Paddleboardinga (skraćeno SUP, pojednostavljeno “stojiš na dasci i veslaš”) sve je veća pa ako još niste isprobali ovu zanimljivu aktivnost sada je pravo vrijeme za to. Važno je napomenti da su ove specijalne daske prilagođene upravo za plovidbu rijekama. Vrijeme je da i Vi iskušate svoju ravnotežu!Tokom cijelog dana kroz 4 termina bit će moguće iznajmiti SUP daske te uživati u vožnji mističnom Kupom – i to stojeći!

Termini su sljedeći:1) 9-12h2) 12-15h3) 15-18h4) 18-21h

 Cijena po osobi: 300,00 HRKBroj osoba: maksimalan broj prijavljenih osoba po jednom terminu 10Trajanje: cca 3 sataTežina aktivnosti: srednje zahtjevnoViše informacija i prijave na mail info@misterion-riviera.com ili na broj 099/5484-002.

 NOVO! GRATIS vožnja električnim biciklima Grada Ozlja

Tokom cijelog dana kroz 4 termina moguće je prijaviti se za gratis vožnju električnim biciklima kroz predivan ozaljski kraj koje je za Vas osigurao Grad Ozalj.Termini su sljedeći:1) 9-12h2) 12-15h3) 15-18h4) 18-21h

Vožnja električnih bicikala – GRATIS zahvaljujući Gradu OzljuBroj osoba: maksimalan broj prijavljenih osoba po jednom terminu 5Trajanje: cca 3 sataTežina aktivnosti: srednje zahtjevno

Više informacija i prijave na mail info@misterion-riviera.com ili na broj 099/5484-002.

Spust po Kupi u poslijepodnevnim satima

Nakon naporne utrke zasigurno će Vam pasati osvježenje u našoj krasotici Kupi, stoga je idealno rješenje upravo Spust po Kupi. Vožnja je na rasporedu od 17-19,30h, a polazak je s gradskog kupališta u Ozlju uzvodno u trajanju od cca 1 sat i 15 min, te natrag nizvodno prema gradskom kupalištu – 1 cca sat i 15min.

Cijena spusta uključuje vožnju u profesionalnim raft čamcima uz stručno vodstvo licenciranih skipera i svu potrebnu opremu (kacigu, sigurnosni prsluk za vodu, neoprenske šlapice za vodu, veslo), osiguranje od nezgode, fotografiranje i snimanje go pro kamerom. Snimljene materijale šaljemo elektronskim putem nakon izleta.

Više informacija i prijave na mail info@misterion-riviera.com ili na broj 099/5484-002.

Vrsta ponude: safari rafting/spust po KupiCijena po osobi: 250,00 HRKBroj osoba: minimalan broj prijavljenih osoba 8, maksimalan broj prijavljenih osoba 40Trajanje: cca 2,5 sataTežina aktivnosti: laganoPonuda obuhvaća: safari rafting vožnju u profesionalnim čamcima Gumotex Pulsar za 8 osoba i Gumotex Orinoco za 2 osobe uz stručno vodstvo licenciranih skipera i svu potrebnu opremu (veslo, prsluk, kaciga, neoprenske šlapice za vodu), osiguranje od nezgode, slikanje/snimanje go pro kamerama. Fotografije i snimke šaljemo elektronski nakon izleta.Napomene: Za spust preporučujemo ponijeti: kupaći kostim, ručnik, suhu odjeću bocu vode. Preporučamo da ne nosite mobitel, sat, dragocjenosti i nakit na vodu. U slučaju da nosite naočale pričvrstite ih vezicom.

Sad sve znate, trk na dogovor s najbližima i vidimo se u subotu 25.7.2020. u Ozlju i Vrhovcu!Nemojte da Vam kasnije bude žao što niste bili dio aktivnog eventa “Kupom kroz Ozalj 2020.”!

OPG Katarina Meserko

Adresa: Zajačko selo 20, Ozalj

20% popusta na radionicu

Više informacija

Interpretacija/prezentacija/degustacija/kupnja ekološko uzgojenog češnjaka mili mali

Radionica „Mili mali česn“

Sudionici: IzletniciVoditeljica: Katarina Šoštar Meserko

Cilj radionice:

a) Upoznati sudionike s procesom uzgoja češnjaka

b) Degustiramo:

  • Pečeni češnjak
  • Pesto od cvijetnih stabalaca češnjaka
  • Štrudl od česna
  • Črni česn

Trajanje: oko 1 sat

OPG ČUBRIĆ

Adresa: Korita 22, Rakovica

10 minuta besplatne inhalacije za sve posjetitelje
20% popusta na smještaj uz besplatne inhalacije
30% popusta na radionice

Više informacija

OPG Brigita Čubrić, Apiterapija, domaći med, degustacija kombinacije sira i meda, radionice i profesionalne edukacije za apiterapeute

Kraj Plitvičkih jezera blago iz košnice.

Kategorije

TOP PONUDa

smještaj

Izleti

Hrana

Muzeji

Manifestacije