HOTEL EUROPA

Adresa: Banija 161, Karlovac

50% POPUSTA NA REDOVNE CIJENE USLUGE SMJEŠTAJA

Više informacija

U gradu susreta mi smo hotel susreta.Iz kojeg god pravca krenete, naći ćete se u srcu Hrvatske u Karlovcu, a naš hotel je upravo savršeno mjesto za važne poslovne sastanke, vikende u prirodi, duži aktivni odmor ili proputovanje, skriven od gradske vreve, postat će Vaše omiljeno utočište.Hotel Europa nalazi se uz autocestu u Karlovcu, na 30 minuta vožnje od Zagreba, 60 minuta od Plitvica, a svega 5 minuta od samog centra Karlovca.Hotel posluje od 2004. godine, a potpuno je preuređen i dograđen 2018. godine te objedinjuje tradiciju i inovaciju.

Heritage boutique hotel Hotel Korana Srakovčić

Adresa: Perivoj Josipa Vrbanića 8, Karlovac

5% popusta na plaćanje kreditnim karticama
7% na gotovinsko plaćanje
uz noćenje omogućavamo besplatno korištenje Wellnessa

Više informacija

Hotel Korana – Srakovčić je ekskluzivan hotel s četiri zvjezdice za koji s pravom možemo reći da je jedan od najljepših malih hotela u Hrvatskoj. Uoči stote obljetnice hotela proglašeni smo najboljim malim hotelom u Hrvatskoj u akciji “”Turistički cvijet 2006″”. Hotel je smješten na obali rijeke Korane, na samom rubu karlovačke Zvijezde i okružen stoljetnim parkom.

KAMP Slapić

Adresa: Mrežnički Brig 79b, Duga Resa

10% popusta na usluge kampiranja

Više informacija

AutoCamp Slapić – glamping resort

Hostel i sobe 4* - Žganjer

Adresa: Jaškovo 51, Ozalj

1+1 gratis dodatno noćenje i gratis piće dobrodošlice

Više informacija

Doživite ruralnu atmosferu kao kod bake – odaberite standard ili superior sobe koje odišu atmosferom prošlog vremena, izaberite najdražu sobu- Munjara, Jalba, Lopoći…probajte jedinstveni “”Gospodarov fruštik””, prošećite do obližnje šume I kušajte ledenu vodu s izvora, okupajte se na Dobri, iznajmite bicikl, a navečer uživajte okuse kontinetalne Hrvatske u našem restoranu s obiteljskom tradicijom od 1974. godine… Ukupnog kapaciteta 19 kreveta, Žganjer je idelano mjesto za vaš privatni bijeg i odmor u prirodi.

HOTEL AMARILIS

Adresa: Vinski vrh 68 C, Netretić

Ukoliko odlučite produžiti vaš boravak na još jedan dan, na cijenu smještaja za dodatni dan vam dajemo 15 % popusta!

Više informacija

Hotel Amarilis u Novigradu na Dobri vam nudi smještaj u prostranim sobama sa jedinstvenim pogledom na frankopanski grad. Okruženi pašnjacima, livadama, u blizini rijeke Dobre nudimo vam smještaj u okruženju prirode a istovremeno smo udaljeni samo 20 minuta glavnom cestom ili 10 minuta autocestom od Karlovca. Na 2 minute vožnje od izlaza Novigrad ukoliko putujete autocestom. Odaberite smještaj koji je dovoljno blizu prirodnim ili kulturnim znamenitostima koje obilazite a ujedno vam umjesto gradske vreve i vrućeg gradskog asfalta nudi cvrkut ptica, smiraj zelenila i blizinu prirodnih plaža rijeke Dobre.

Odmorite se u našim udobnim sobama, počastite se našim specijalitetom, domaćom janjetinom ili odojkom iz krušne peći ili nekim drugim nepcu primamljivim obrokom u našem restoranu. Ukoliko odlučite produžiti vaš boravak na još jedan dan, na cijenu smještaja za dodatni dan vam dajemo 15 % popusta! Posjetite nas, nećete požaliti!

Integralni hotel “Srce prirode” u Ribniku

Adresa: Gorica Lipnička 8, Ribnik

Duboko udahnite, opustite se i budite prirodni. Uživajte u našoj oazi mira na 350 m nadmorske visine. Ovdje u potpunosti možete uživati u malim životnim radostima.

Više informacija

Duboko udahnite, opustite se i budite prirodni. Uživajte u našoj oazi mira na 350 m nadmorske visine. Ovdje u potpunosti možete uživati u malim životnim radostima.

TREEHOUSE RESNICE - AQUA 2

Adresa: Cerovac Barilovački 2, Barilović

20% popusta na smještaj

Više informacija

Robinzonski turizam – kućice na drveću Treehouse Resnice

OPG Čulig

Adresa: Vrhovac 68 L, Ozalj

Popust 10% na rezervaciju 4 i više noćenja te gratis večeru.

Više informacija

OPG Seosko domaćinstvo Čulig – Naša kuhinja je isključivo domaća, tj. nudimo proizvode proizvedene u našem domaćinstvu: kobasice češnjovke, domaći špek, šunka, čvarci. Olakotne su nam pogodnosti što u našoj blizini ima OPG-ova gdje možemo nabaviti svježe mlijeko, kravlji svježi sir i vrhnje, sušeni kravlji i kozji sir, patke, pure, kokoši, piliće, janjce, odojke, jaja te razno povrće.

Razgledavanje prirode, šetnice, blizina starog grada Ozlja, rijeke Kupe, Krašića. Žumberačkog gorja.

TOPLICE LEŠĆE

Adresa: Skukani 1b, Generalski Stol

Popust 20% na smještaj + gratis kupanje

Više informacija

Toplice „Lešće“ kao neodoljiva wellness oaza u srcu prirode pravo su mjesto za opuštanje od užurbane svakodnevice u kojoj nemate puno vremena za sebe. Već samim dolaskom na ovo idilično mjesto osjetit ćete svježinu goranskoga zraka i ljepotu prirode.​ Termalna voda jača Vaš imunitet, a korištenje infra-crvene saune regenerira stanice u Vašem organizmu. Zato koristite Toplice Lešće za poboljšanje Vašeg zdravlja.

Heritage Hotel Frankopan

Adresa: Ivana Gorana Kovačića 1, Ogulin

10% popusta na usluge smještaja po važećem cjeniku
za 2 noćenja + 1 GRATIS NOĆENJE S DORUČKOM

Više informacija

Hotel Frankopan smješten je u centru bajkovitog grada Ogulina pored Frankopanskog kaštela iz 16. stoljeća.

Misija Hotela Frankopan je individualnim pristupom svakom gostu te kontinuiranim razvojem postati jedan od vodećih kontinentalnih hotela u Hrvatskoj koji će biti prepoznatljiv po vrhunskoj kvaliteti usluge, svojoj povijesnoj znamenitosti, turističkom okruženju u kojem se nalazi a prvenstveno po zadovoljnom gostu.

Hotel Frankopan dobitnik je više priznanja za kvalitetu u izboru hotela godine u kategoriji „Mali hoteli kontinentalne hrvatske“ u akciji Turistički cvijet – kvaliteta za Hrvatsku. Tako u 2008 godini i 2009 godini Hotel Frankopan dobiva u navedenoj kategoriji priznanje za treće mjesto a danas smo i +E10:F10rvo mjesto na dodjeli 15. TURISTIČKI CVIJET – KVALITETA ZA HRVATSKU 2011 godine.

Posljednje tri godine restoran Hotela Frankopan je uvršten u 100 vodećih hrvatskih restorana.

Hotel Mirjana&Rastoke

Adresa: Donji Nikšić 101, Slunj

10% popusta na smještaj

Više informacija

Hotel raspolaže s 58 elegantnih, moderno uređenih deluxe soba te 4 nova apartmana.

Sve naše sobe pomno su dizajnirane, planirane i opremljene. Raskošna udobnost, besprijekoran dizajn i moderni detalji obogatiti će svaki Vaš boravak.

Hotel je smješten 5 minuta vožnje od vodeničarskog naselja Rastoke, a Nacionalni Park Plitivčka jezera udaljen je svega 30 minuta. U blizini hotela nalaze se brojna skrivena kupališta na rijeci Korani, a kako bi bolje istražili prirodu oko nas, za goste hotela osigurali smo besplatan najam bicikala i biciklističke karte.

Za poslovne prigode na raspolaganju Vam je naš novi kongresni centar “Rastoke” s dvoranom kapaciteta za 180 osoba, opremljena najnovijom “smart” multimedija opremom i sadržajima za sve potrebe.

U kombinaciji s smještajem u hotelu, vrhunskom gastronomijom te raznovrsnim aktivnostima u našoj organizaciji nudimo Vam sve na jednom mjestu za savršen odmor iz snova.

HOTEL JOSIPDOL

Adresa: Karlovačka 4, Josipdol

25% popusta na smještaj i i besplatno korištenje sportskih terena i konferencijske sale

Više informacija

HOTEL JOSIPDOL raspolaže smještajnim kapacitetima standarda *** zvjezdice (28 soba), te hostelskog standarda s 31 ležajem, restoran kapaciteta 300 sjedećih mjesta, konferencijsku salu s galerijskim restoranom, vanjske terase, nogometno irukometno/tenisko igralište. Hotel u ponudi ima tradicionalna jela, ličku janjetinu, “”što su jeli naši stari”” kao i izbor iz bogatog jelovnika ! Ugodan ambijent, profesionalno osoblje , izvrsna kuhinja, izbor su za boravak, kao i za proputovanje prema Plitvičkim jezerima.

OPG Miščević - Sirana, izletište i apartmani Miščević

Adresa: Senjska 83, Josipdol

20% popusta na usluge prehrane i besplatan doručak uz ostvareno noćenje

Više informacija

OPG Miščević, Mini sirana – izletište – apartmani

Veliko nam je zadovoljstvo predstaviti Vam našu dugogodišnju tradiciju pravljenja sireva prepoznatu širom Lijepe Naše, susjednih država , ali i u inozemstvu. Plasirati proizvod u današnje vrijeme je teško bez odricanja, no mi smo ostali odani Vama jer unatoč zahtjevima kupaca za povećanjem proizvodnje nastavili smo proizvoditi sireve na tradicionalan način, bez aditiva i konzervansa. Obogatili smo ih začinskim biljem zašto smo i puno puta nagrađivani srebrnim, zlatnim i brončanim plaketama.

OPG ČUBRIĆ

Adresa: Korita 22, Rakovica

10 minuta besplatne inhalacije za sve posjetitelje
20% popusta na smještaj uz besplatne inhalacije
30% popusta na radionice

Više informacija

OPG Brigita Čubrić, Apiterapija, domaći med, degustacija kombinacije sira i meda, radionice i profesionalne edukacije za apiterapeute

Kraj Plitvičkih jezera blago iz košnice.

Plitvice Holiday Resort

Adresa: Grabovac 102, Rakovica

10% popusta na noćenje s doručkom
15 % popusta na svako dodatno noćenje

Više informacija

Plitvice Holiday Resort nalazi se svega 8 km od ulaza u NP Plitvička Jezera. Kompleks obuhvaća smještaj u kampu,22 konforne sobe,jedan apartman, 10 mobilnih kućica,6 indijanskih šatora,9 kućica uz jezero, te 5 kućica u krošnjama.Riječ je o jedinstvenoj ponudi u odmora u Hrvatskoj koja spaja glamur i kampiranje.

KAMAT RETRO

Adresa: Banija 31, Karlovac

Popust 10% na cijenu smještaja

Više informacija

Smještaj, aprtman sa 6 ležajeva.

Kategorije

TOP PONUDa

smještaj

Izleti

Hrana

Muzeji

Manifestacije