Restoran Bosiljevo

Na ulazu u Gorski Kotar, uz ostatke povijesne ceste Karoline smjestila se živopisna općina Bosiljevo. Dobrodošlicu u Bosiljevo, mjesto gdje su davnih vremena vladali Frankopani i u kojem se rodio slavni Fran Krsto Frankopan, poželjet će Vam istimeni restoran Restoran Bosiljevo.

Telefon: +385 47 801 088
Email: info@restoran-bosiljevo.hr

Toplice Lešće

Smještene uz samu rijeku Dobru, u suradnji s prirodom omogućiti će Vam odmor za dušu i tijelo s raznolikom wellness ponudom, unutarnjim i vanjskim bazenima s izvornom termalnom vodom te ugodnim smještajem u sobama s hidromasažnim tušem ili kadom.

Telefon: +385 47 801 409
Email: toplicelescelesce@gmail.com

Restoran DP

Restoran DP nudi mogućnost da provedete dan u ovom jedinstvenom ambijentu u prirodi. Recepti jela i domaćih kolača koji se tu spravljaju, čuvaju se s ljubavlju i prenose s generacije na generaciju. Organiziranje poslovnih ručkova, svadbenih i maturalnih svečanosti, poslovnih seminara te konferencija spada u našu uobičajenu ponudu usluga.

smještaj Smještaj se sastoji od 6 moderno uređenih soba za 2 ili 3 osobe s uslugom doručka. Sve sobe su klimatizirane i imaju svoj balkon. Gostima u sobama na raspolaganju je i Wi-Fi. Recepcija radi od 0-24 h.

Telefon: +385 47 819 100
Email: restoran.dp@gmail.com

Hotel Florian & Godler

Naš hotel nudi gostima izvanredno mjesto za odmor koje je stvoreno kombiniranjem jedinstvene arhitekture i strukture, decentnog interijera i mnoštvom sadržaja koji se nalaze u sklopu hotela. Dodate li k tome izvrsnu uslugu koju garantiramo našim gostima – rezultat je nezaboravno iskustvo.

Telefon: +385 47 640 138
Email: info@floriangodler.hr

Restoran Zeleni kut

Na svom razvojnom putu uspjela se očuvati dominacija prirode o čemu svjedoči i bogata gastronomska ponuda riječne ribe iz vlastitih bazena (šaran,som,pastrva), specijaliteti suhomesnatih domaćih proizvoda ( šunka, kobasica, slanina ), ali i mesnih specijaliteta hrvatske kuhinje potpomognuta raznim morskim specijalitetima.

Telefon: +385 98 911 4115
Email: info@zeleni-kut.com

Bed & Breakfast Gea

Obiteljski restoran koji uključuje smještaj s tri ljupke sobe okružene prekrasnom prirodom i vrlo blizu slikovite rijeke Mrežnice.

Telefon: +385 47 811 527

Fast Food “Vanjski bazeni” Toplice Lešće

Na lokaciji održavanja Superslaloma