Prijave za ovaj event su popunjene.

Dočekajte jesen na izletu uz konje, vizure predivne Mrežnice i domaće proizvode lokalnih OPG-ova Karlovačke županije! Pozivamo vas da, zajedno s obitelji, provedete dan za pamćenje u prirodi kraj Jungle bara Mrežnica. Mrežničke uvale, kupališta i slapovi predstavljaju savršeno mjesto za odmor i bijeg od gradskih gužvi te smo baš zato odabrali Mrežnicu za prvu Walk&Ride manifestaciju.

S ciljem promocije konjičkog turizma u Karlovačkoj županiji, svatko će dobiti priliku jahati konje uz rijeku Mrežnicu u pratnji vodiča te se družiti s ovim plemenitim životinjama.

Dragi ljudi s Little Forest Ranch-a bit će vam na raspolaganju za sve informacije o školi jahanja ili terapijskom jahanju. Također, imat ćete prilike na jednom mjestu degustirati domaće proizvode pet lokalnih OPG-ova, poput pekmeza i džemova, meda, bučinih koštica, sireva i mliječnih proizvoda, prirodnih sokova i drugih voćnih i povrtnih proizvoda.

Prijave

Za sudjelovanje na Mrežnica Walk and Ride potrebno se prijaviti na sljedećem linku: https://forms.gle/p7dQbt5Gj22Kkemh8

Turistička zajednica Karlovačke županije osigurala je besplatan prijevoz iz Zagreba autobusom za 50 ljudi, a prijaviti se možete na linku: https://forms.gle/p7dQbt5Gj22Kkemh8

Polazak je u 9:30 h s parkirališta iza Inine zgrade u Novom Zagrebu, a natrag krećemo u 16 h. Naravno, dobro su došli i svi s vlastitim prijevozom!

Jungle bar Mrežnica (Galović selo) osim dobre hrane, nudi najam kanua, čamaca i SUP dasaka, tako da sadržaja neće nedostajati.