Ministarstvo turizma i Hrvatska turistička zajednica pokreću projekt “Tjedan odmora vrijedan” koja ima za cilj usmjeriti interes za domaća putovanja te podići razinu turističke aktivnosti u razdoblju izvan ljetnih mjeseci.

Poštovani turistički djelatnici, od danas se možete uključiti u promotivnu akciju Tjedan odmora vrijedan. Pronađite kategoriju koja najbolje opisuje vašu djelatnost na web stranici tjedanodmoravrijedan.hr i prijavite svoju turističku uslugu.

Tijekom ožujka počinje velika nacionalna kampanja Ministarstva turizma i Hrvatske turističke zajednice kojom će se pozvati domaće goste da krenu na put i iskoriste pogodnosti koje im nudi Tjedan odmora vrijedan.

50% niže cijene turističkih usluga privući će brojne domaće goste na putovanja po Hrvatskoj između 10. i 19. travnja čime će se produžiti trajanje predsezone i ostvariti vrhunske turističke rezultate za ovaj dio godine. Prijave za ovaj projekt kreću 17. veljače, a svoje ponude možete predati sve do 7. travnja 2020.

Za dodatne informacije možete se obratiti putem e-maila tjedanodmoravrijedan@mint.hr ili na brojeve telefona: 01/ 6169 355 ili 01/ 6169 366.

Tjedan odmora vrijedan

HTZ_2019_Tjedan odmora vrijedan_opca pravila