Pozivamo vas na 5. Forum obiteljskog smještaja (FOS), najveće godišnje okupljanje pružatelja usluga smještaja u domaćinstvu – iznajmljivača. Ovogodišnji FOS dolazi u Split te će se održati 29. – 30. 3. 2019. u Sportskom centru Gripe.

Dvodnevno događanje ponudit će pregršt tema atraktivnih iznajmljivačima. Prvi dan rezerviran je za institucionalne teme kao što su promjene i novosti u zakonodavstvu, predstavljanje jedinstvene kreditne linije za financiranje rada privatnih iznajmljivača Ministarstva turizma i Hrvatske banke za obnovu i razvitak te održiva sigurnost u turizmu.

Posebno izdvajamo uvijek aktualno porezno savjetovanje o poreznim obvezama pružatelja smještaja u domaćinstvu.

Drugi dan u dinamičnom tempu predstavit će se trendovi te alati za unapređivanje ponude i brendiranje smještaja. Izdvajamo prezentacije o prednostima rada s Booking.com i putničkim agencijama te ponudi pustolovnih aktivnosti kao dodatne usluge. Specijalizirani blok donosi teme dizajna interijera i profesionalnog fotografiranja, pravilnog posluživanja doručka te poslovnog bontona.

Za vas smo pripremili i B2B izložbeni prostor sa specijaliziranom ponudom proizvoda i usluga uz izravne prezentacije krajnjim kupcima.

Zanimljivi predavači, aktualne teme, susret s dobavljačima proizvoda i usluga za vaše objekte – dođite i uspješno započnite turističku godinu.

Napominjemo da je sudjelovanje na FOS-u besplatno, a zbog ograničenog broja mjesta u dvorani molimo vas da svoj dolazak potvrdite putem linka PRIJAVI SE.

Veselimo se vašem dolasku!

Najava za FOS

 

HGK – Sektor za turizam