Dolaskom u Karlovačku županiju, svaki naš gost svjesno se prepušta raznolikosti krajolika, stila života, gastronomske ponude, odmora… Zašto je to tako? Ovdje ćete u istome danu biti na planinskom vrhuncu Kleku i plesati s vješticama, kupati se na sve četiri veće rijeke, šetati gradskim središtem i spavati u takvoj tišini da ćete spoznati kakav je život na zemlji bio prije industrijskih revolucija. Kod nas ne morate birati želite li mir, bez svakodnevnih zbivanja modernoga doba, ili želite uživati u svim blagodatima 21. stoljeća. Kod nas se živi u svakom trenutku i za svakoga imamo upravo ono što traži.

Uz takav aktivno-umirujući boravak, svakom gostu je važno da njegov smještaj bude usklađen sa sljedećim isplaniranim danom ili tjednom. I tu se prepoznaje maštovitost naših domaćina, spremnost da za svakoga pripreme upravo ono o čemu je sanjao u svojoj udaljenoj zemlji ili svome gradu. 

Ponuda smještaja

Ako želite domaćinsku atmosferu, uz osjetilne slike prigradskog ili seoskog kraja, ako želite zaposliti sva svoja osjetila, odaberite privatni smještaj u kućama ili apartmanima. Ovdje ćete naići na čašicu razgovora u kojoj ćete saznati male priče o velikim ljudima koji su trudom i voljom, bez odustajanja stvorili ovaj kraj. Ovdje ćete se osjećati kao da ste prespavali kod dalje rodbine, a na odlasku ćete biti sigurni da ćete se uskoro vratiti.

Mnogima je idealan odmor povratak prirodi i našim početcima, stoga će za njih odabir smještaja u manjim privatnim kampovima, najčešće uz obalu rijeke ili jezera, biti ono savršeno. Šum vjetra dok titra šatorskim krilom, nesputanost društvenim normama i jednostavnost svakodnevnih rutinskih obreda doprinijet će zadovoljstvu naših gostiju kojima je spavanje uz zvukove zemlje savršeni odmor. Ako ste kao puž i svoju kuću nosite sa sobom (čitajte – vozite za sobom), autokampovi nude najbolje mjesto koje kao da je samo vas čekalo.  

Za najhrabrije i najznatiželjnije potražite robinzonski smještaj u kampovima gdje ćete spavati pod šatorom ili u kućici na drvetu. Poseban je izazov i doživljaj što nema tekuće vode ni struje. Sve to osigurano je, ali na priručni način (pitka voda u bocama, za ostalo tu je kišnica; prijenosni punjači, LED rasvjeta). Moderni Robinzoni ovdje se uistinu odmaraju, u suživotu s prirodom, bez buke, vreve i napornih svjetala. Međutim, kako smo na početku i obećali, imamo za svakoga nešto u ponudi. Zadržite misao o kućici na drvetu, ali dodajte moderna dostignuća i komfor – uživajte u glampingu! U svakom slučaju odabirom kućice na drvetu, zajamčen je povratak u djetinjstvo – najljepše životno doba. 

I zato nemojte sumnjati u svoj izbor destinacije za odmor. Kod nas, u Karlovačkoj županiji, vaše zadovoljstvo naš je jedini izbor. 

Kamp kućice