Austrijske novine Kleine Zeitung objavile su članak o gradu Karlovcu i Karlovačkoj županiji. U članku su naglasili važnost naše regije za cjelogodišnji outdoor turizam, posebno za austrijske turiste koji su jedni od najvažnijih za razvoj turizma u našoj regiji.


Atrakcije koje su posebno istaknuli za posjetiti su Stari grad Dubovac, slatkovodni akvarij Aquatika, Rastoke, Ozaljski vinski kraj gdje su im ponudili fina vina. Posebni utisak im je ostavio Boris Šušnjara, poznat kao „Nikola Tesla” koji ih je upoznao s poviješću i kulturom grada Karlovca, dok su istodobno slušali priče o genijalnom izumitelju Nikoli Tesli. Uz navedeno, posjetili su Jaškovo – selo štrudle te Little Forest Ranch koji se nalazi u prekrasnoj prirodi, a nudi ture jahanja neovisno o dobi i spremnosti.


Ovaj članak predstavlja sjajnu vijest za nas, jer će približiti našu regiju austrijskim turistima te promovirati sve ljepote koje imamo za ponuditi. Nadamo se da će ovaj članak privući još više posjetitelja u našu regiju te da ćemo nastaviti s daljnjim razvojem turizma u Karlovačkoj županiji.