Pozivamo vas da posjetite Karlovačku županiju i uživate u vikendu. Za vas smo pripremili program koji će vam u samo 3 dana omogućiti upoznavanje svega što naša županija nudi.

Upoznajte povijest i vratite se nakratko u prošlost, uživajte u lokalnoj gastronomskoj ponudi ili pak se odvažite i budite aktivni. Sve ovo čeka vas #inmediasres.

Turistički vodič

Prvi dan započnite u Karlovcu, gradu na četiri rijeke koji će vas oduševiti šetnjom i gdje ćete se nakratko vratiti u prošlost upoznavajući Stari grad Dubovac i Muzej domovinskog rata. Uzmite vremena i guštajte u nekom od karlovačkih restorana, a dan završite posjetom Aquatici, prvom slatkovodnom akvariju i muzeju rijeka u Hrvatskoj.

Drugi je dan upoznajte Duga Resu uživajući u vožnji kanuom Mrežnicom ili pak se odvažite na jahanje ili vožnju biciklom. Vjerujte, priroda će vas očarati, a aktivni odmor ovdje je prava prilika za potpuno opuštanje. Kušajte ukusne delicije ovog kraja i nastavite put prema Ogulinu. Nemojte zaboraviti istražiti Ogulin, a obavezno zastanite u Ivaninoj kući bajki.

rastoke buk

Treći je dan rezerviran za Rakovicu i Slunj. Nemojte propustiti Atelje Janja Gora, mjesto stvaranja, mjesto potrage za izgubljenim Japodskim blagom, mjesto nauke o zemlji, i njenom karakteru, mjesto sastajanja ljudi posvećenih umjetnosti i duhovnom razvitku. Istražite i podzemni svijet u Baraćevim Spiljama, a ako ogladnite, istražite gastronomsku ponudu Plitvičkih dolina. Na samom kraju, kako to već običaj mnogima jest, opustite se u Rastokama uz prekrasne vodeničarske prizore i dan završite ukusnom večerom.

atelje janja gora

Karlovačka županija je #inmediasres. Dođite i budite u centru zbivanja.